shutterstock_141856105

Våre behandlinger

Aviva Helse har et bredt tilbud innen fagområdene plastisk kirurgi, ortopedi, gynekologi og generell kirurgi.

Plastisk kirurgi for kvinner
I løpet av de siste 12 årene har vår plastikkirurg, dr. Halfdan Vier Simensen, utført tusentalls inngrep. I dag er han en av de mest erfarne plastikkirurger du finner her i landet.

Ved Aviva Helse opererer vi bl. a. ansikt, bryst, buk og lår. Vi utfører også fettsuging, kjønnsleppereduksjon, arrkorreksjon samt ikke-kirurgiske inngrep med Botox og Juvederm.

Plastisk kirurgi for menn
Plastisk kirurgi på menn blir alt vanligere. Idag er ca 10 % av våre pasienter av det mannlige kjønnet. De mest populære inngrepene er brystreduksjoner, fettsuging av «bilringer» og ansiktsløft.

Medisinsk Hudpleie
Aviva Helses hudprogram gir optimal hudhelse!

Ved å benytte seg av våre tilbud for å oppnå en optimal hudkvalitet så anbefaler vi deg å prøve vårt hudhelseprogram som vil gi deg en total oppfølging som ytterst få klinikker i dag tilbyr.

Hos Aviva Helse vil du få oppfølging av huden totalt sett både før og etter inngrep. Et team som består av plastisk kirurg og hudterapeut vil sammen gi en konsultasjon og vurdering som er helhetlig og grundig for at du skal få et så optimalt resultat som mulig. Programmet kan bestå av peel- behandling og kremprogram før/etter inngrep eller i kombinasjon. Vi tilpasser et individuelt program som går på å forbedre din hudkvalitet eller å løse et spesifikt problem som kan gi deg et optimalt utseende.

Generell kirurgi
Vår plastikkirurg, dr. Halfdan Vier Simensen, er også spesialist i generell kirurgi. Ved Aviva opererer vi brokk (hernie) og åreknuter (varicer).

Øre-nese-hals
Aviva Helse utfører Øre-nese-hals operasjoner ved spesialist dr. Tom Stenersen. Vi utfører blant annet bihulekirurgi, fjerning av mandler (tonsiller), fjerning av falske mandler (polyppen) og dreninnleggelse på barn med væske i mellomøret.