Slide background

Pasienthistorier

I løpet av de siste 12 årene har vår plastikkirurg dr. Simensen utført flere tusen inngrep. Her er noen pasienthistorier (noen av dem har vi funnet igjen på nett):

 

Brystprotese

pasientI oktober 2009 ble selveste «Miss Sweden 2007″, Cecilia Kristensen, operert av dr. Halfdan Vier Simensen ved Aviva Helse.
På Cecilias blogg kan dere lese mer om hvordan hun opplevde selve operasjonen samt hvor fornøyd hun er med sin nye kropp. På bloggen finner dere også mange flotte bilder av Cecilia, både før og etter operasjonen.

I forbindelse med operasjonen var Seher.no på plass for å filme samt intervjue både Cecilia og dr. Simensen. Filmen av brystforstørrelsen kan du se her.

Seher.no lagde også en debattartikkel om brystoperasjoner hvor blant andre Cecilia og den forne glamourmodellen, Helene Rask, uttaler seg om silikonpupper. Les artikkelen om hennes brystforstørrelse her.

Brystløft og protese

Jeg har alltid vært misfornøyd med puppene min,puppene mine var små og hang mer enn mammas. Jeg undersøkte en del og endte med å dra til en kjent klinikk i Oslo.Konsultasjonen ga en dårlig følelse og jeg fikk en pris som var mye høyere enn det jeg trodde. 55.000,- for brystløft og protese var mye,særlig når jeg så hva jeg fikk det for senere.Frekt!.Jeg lette derfor videre på nettet og fant Aviva Helse. Jeg kjente ikke navnet fra før,men dette er veldig erfarne leger som har jobbet i andre kjente klinikker før, Jeg fikk en kjempehyggelig konsultasjon som varte nesten en time og jeg lærte masse. Gratis ! Klinikken virket  veldig ok,den er godkjent som sykehus så her kunne jeg overnatte hvis jeg ville. Flere steder gjør de sånne operasjoner bare med sykepleiere, her var anestesilege og full narkose inkludert.

Og prisen var 35.000,-. Kjempepositiv opplevelse med operasjonen og servicen etterpå. Jeg har fått kjempefine pupper og har garanti på resultatet i 5 år og hele livet på protesene. Tusen takk Aviva !

N.N, 24 år fra Oslo

Bukplastikk

«Etter 2 fødsler og altfor mange kilo så min mave forferdelig ut. Gikk alltid med håndklerundt livet,aldrii svømmehall med barna, skjulte maven t.o.m. for mannen min.
En venninne anbefalte dr.Simensen, hennes mave var en god reklame. Etter en konsultasjon der jeg fikk all den tid jeg trengte og forklaring på alle spørsmål følte jeg meg trygg på at dette ble riktig og da lot jeg det stå til.
Inngrepet ble gjort i narkose og tok 1.5 time. 700 ml fett og 1200 gram hud, stramming av mavemuskelen og løft av venusberget gjorde virkelig underverker. Jeg følte meg utrolig godt tatt vare på med kontroller og mobil til dr.Simensen med åpen linje til enhver tid. En veldig god opplevelse og et fantastisk resultat. Livet er blitt mye bedre. Anbefales!»

Kvinne 40 år fra Tromsø

Bukplastikk

«Jeg ble operert av Dr. Simensen ved Aviva Helse for 6 måneder siden. Jeg opplevde dem som veldig seriøse og trygge, her var det privat service på sitt beste! Mye informasjon, bilder og ryddige med alt. Maven min har aldri vært så fin! Stor bukplastikk med fjerning av over 1 kilo slaskete hud og fett helt uten problemer. Jeg reiste hjem et par timer etter operasjonen, var jo litt redd. Men dette gikk over all forventning. Tryggheten med en kirurg jeg følte jeg alltid kunne ringe til kunne de offentlige lære noe av !»

Kvinne 38 år fra Oslo

Brystreduksjon

«Jeg har slept på store bryster siden 14 års alder og skjønner ikke hvorfor jeg ventet over 30 år med dette! Brystreduksjon i narkose ved Aviva-klinikken var ikke mye å grue for. Helt uten problemer. Jeg trengte nesten ikke smertestillende etterpå. Var i jobb igjen etter 2 uker. Kjempefornøyd med nye pupper og 1200 gram lettere. C-cup er et nytt liv!»

Kvinne 46 år fra Oslo

Kjønnsleppereduksjon

«Dette har vært et kjempeproblem for meg i mange år. Men det er liksom noe det aldri snakkes om. Gynekologen min var ikke noe hyggelig når jeg spurte, dette var jo sånn normalt. Det hjelper jo ikke så mye når det er et problem. Googlet litt og fant dr. Simensen som har gjort veldig mange slike operasjoner. Jeg syntes han var kjempegrei og forståelsesfull, og inngrepet tok ikke lange tiden. Litt sårt de første dagene, men det grodde veldig fort og ser nå helt naturlig ut. Det har betydd veldig mye for selvfølelsen min, jeg har mistet en stor sperre. Takk til Aviva i Oslo.»

Kvinne 29 år fra Oslo

Brystproteser

«Er det flere som synes det er kjipt å ikke ha pupper ? Egentlig er jeg en som aldri trodde jeg ville gjøre dette, men jeg ble så lei av å være så formløs. En venninne er operert av Dr. Simensen og hun viser frem brystene til alle som vil se. Jeg fikk en hyggelig konsultasjon med masse forklaringer og diskusjon om størrelse. Jeg er glad jeg valgte det han anbefalte, dette ble litt av en forandring. Operasjonen i narkose gikk helt uten problemer, min redsel for å ikke våkne var visst litt unødvendig! Det var jo litt vondt de første dagene. Utrolig å bare kunne ringe og få råd og få ordnet resept på ekstra medisiner med en gang. Medsøstre – ikke nøl hvis dere ikke er fornøyd med det dere har!»

Kvinne 26 år fra Kongsvinger

Ansiktsløft

«Endelig er jeg kvitt rynker og slapp hud. Jeg føler meg minst 20 år yngre. Hadde jeg visst hvor smertefritt dette var, hadde jeg sluppet grue meg i forkant. Og resultatet er blitt kjempebra. Takk Halfdan!»

Kvinne 54 år fra Lørenskog