Artikler

Her finner du artikler og fagstoff som kanskje svarer på de spørsmål du måtte ha rundt kosmetisk kirurgi

silikonpupper med implantat

Om forskjellige proteser

Det finnes en rekke gode produsenter av brystproteser, men hvilken skal du velge? Finnes det en som kan betegnes som «best»?

silikonpupper

Silikonpupper med implantat

Den vanligste betegnelsen for brystforstørrelse med implantater er silikonpupper. Årsaken til det populære begrepet er at implantatet, også kalt protese, er av silikon.

5 fordeler med laserbehandling for hårfjerning i ansiktet

Hårfjerning med laser blir stadig vanligere for pasienter med uønsket hårvekst. Teknologien varmer opp hårsekkene under huden, noe som fører til at de «ødelegges» – og dermed etterhvert slutter å produsere hår.

Vurderer du plastisk kirurgi? Se til at legen er plastikkirurg!

Det åpner stadig flere klinikker som utfører plastiske operasjoner, men mange behandlere mangler tilstrekkelig utdanning. Det kreves nemlig 11 års utdannelse for å få den beskyttede yrkestittelen «plastikkirurg».

Må jeg bytte brystprotese?

Selv om du ikke har vondt eller andre plager som følge av brystprotesen, gjør du likevel lurt i å ta en regelmessig sjekk – både for helsens del, men også for å sikre et varig, pent resultat.

Informasjon om Fettsuging

Fettsuging, alt du trenger å vite

Fettsuging er den perfekte metoden for å forme figuren. Fett har en tendens til å fordele seg litt her og litt der. Ofte er det svært individuelt hvor fettet ansamler seg. Der noen kan få ridebukselår, vil andre oppleve problemer rundt mage og midje. Heldigvis kan det behandles! Her får du svar på alt du måtte lure på om fettsuging.

Labia

Hva skal man mene om reduksjon av de små kjønnslepper?

En styrke ved ethvert demokrati er friheten til å mene hva man vil. Og kanskje også gjøre hva man vil så lenge det ikke berører andre.
Ikke alle er enige. En klok mann sa engang at han kunne være uenig i ting til sin siste dag, men han ville forsvare med sitt liv alles rett til å mene det.

Flytt fett og se yngre ut

Slik ser du yngre ut ved å flytte fett

Det er ikke ett fett hvor på kroppen fettet sitter. Å flytte fett fra for eksempel magen til ansiktet blir stadig mer populært, og gjør at du kan slå to fluer i et smekk. 

Cellulit: Hva skyldes det og hva kan man gjør med det?

Vi lever i en verden med Photoshop og filtere der hud kan fremstilles silkemyk slik vi bare kan drømme om. Sammenligning med egen hud blir lite flatterende og markedet for å skape den perfekte hud er enormt.

Du får ikke hengepupper av å amme

Tror du at amming gjør brystene slappe? At de ser ut som langrennsstrømper eller inntørkede druer etter at du har gitt barnet ditt de sunne dråpene? Svaret er ikke så opplagt som man skulle tro.

Kjønnslepper på ville veier – Kommentar

Gynekolog Pernille Nylehns kronikk i Aftenposten 15. oktober 2016 fortjener noen kommentarer.

Derfor er dagens brystprotese bedre enn før

Du har kanskje lest om brystproteser som sprekker, og at silikon er kreftfremkallende. Frykt ikke. En moderne brystprotese kan du stå på uten at den sprekker, og innholdet lekker ikke ut.

Bli kvitt ryggplagene

For mange kvinner med store bryster, handler det ikke bare om det kosmetiske når de ønsker seg mindre pupper. En for stor byste kan medføre mange plager, og ryggsmerter kan være noe av det verste. 

Bli kvitt rynker og slapp hud

Hver eneste dag dukker det opp nye rynker når du ser deg i speilet, og du hater det. Kjenner du følelsen? Ansiktsløft kan bidra til å øke selvfølelsen og bremse aldringsprosessen.

Slik blir du kvitt overflødig hud

Sliter du med overflødig hud etter kraftig vektnedgang eller svangerskap? Fortvil ikke, med bukplastikk blir du kvitt løs hud. Slik fungerer det.

Er du mann og har forstørrede bryster?

At kvinner ønsker større eller mindre pupper er ikke så uvanlig. Men visste du at også menn kan slite med for store bryster, og at flere menn får utført brystreduserende operasjoner?

Slik får du mindre pupper

Ønsker du deg mindre pupper? Du er ikke alene. Mange kvinner sliter rett og slett med for stor byste, men det finnes hjelp å få så du slipper alle plagene det medfører.

Fjern fettet for alltid

Fjern fettet for alltid

Sliter du med ridebukselår eller har du et par bilringer for mye rundt magen? Fettsuging er en god måte å forme figuren slik at du får den kroppen du ønsker deg.

Derfor bør du ikke utføre plastisk kirurgi i utlandet

Når man først har bestemt seg for å få utført et kirurgisk inngrep, er det mange som faller for fristelsen av å dra til utlandet. Skjønnhetsturer til utenlandske klinikker er det imidlertid mange grunner til å revurdere.

hero image

Plages du av løs hud på halsen?

For mange er halsen et av de viktigste områdene på kroppen, og opplever det derfor som problematisk å bli plaget av at huden stadig blir løsere og posete.

  • 1
  • 2

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2