Med transplantasjon av fett til hender vil hendene få et friskere og yngre preg, med et permanent resultat.

Fettransplantasjon til hender

Det er ikke alle som vet at de kan få transplantert fett til sine hender, men vi opplever en økning i henvendelser fra eldre kvinner og menn som ønsker yngre hender.

Tidligere ble det brukt fillere, laserbehandlinger og peeling, men med en viss grad av suksess. Fordelen med transplantasjon av fett er et varig resultat.

 

Få glattere hud og friskere hender

For både kvinner og menn blir hendene etter hvert senete med alderen. Blodårer kommer til syne, underhudsfettet blir tynnere og huden rynkete. Målet med fettransplantasjon er å erstatte det tynne laget av underhudsfett med nytt fett, for å oppnå glattere og tykkere hud, samt friskere hender.

 

Hvor mye fett behøver du til hender?

Det holder med 20–30 ml fett som vi injekserer til hender. Det er lite fett, at selv mennesker med lite fett på kroppen kan få denne behandlingen. Dette til forskjell fra rumpeløft der vi behøver 500 gram fett til hver side av rumpen. Det vil si 1000 gram som må tas fra et annet område på kroppen.

 

Hvordan foregår under fettransplantasjon til hender?

Fettet som transplanteres over til hendene sprøytes inn fra håndleddet, over håndryggen og ut til midtre del av fingrene.

Vi fettsuger fra et annet sted på kroppen, fettet blir deretter vasket og sentrifugert før det settes inn i hundrevis av små kanaler i området der fettet skal overflyttes.

Når fett tas ut av kroppen mister det sin blodforsyning og cellene vil begynne å dø. Slik vi utfører fettransplantasjon, for at mesteparten av fettet skal overleve, er å overføre fettet i tynne strimler via sprøyte.

Når pasienten fettsuges, er vi i Aviva Helse opptatt av best mulig resultat. Derfor bruker vi en liten kanyle med små hull, som har lav sugekraft. Slik blir de minste fettpartiklene sugd opp på en skånsom måte, og resultatet blir bedre.

 

Kontakt oss

Ønsker du et naturlig resultat, der dine hender får et yngre utseende? Vi i Aviva Helse er tilgjengelige både på mail og telefon for å besvare dine henvendelser. Du kan også se på våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!

Her kan du bestille konsultasjon.

<-- Tilbake til oversikt

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2