shutterstock 392322358 e1551980250360

Hvis du ønsker å fjerne tatovering, er laserbehandling den mest skånsomme måten å fjerne tatovering på. Foruten laserbehandling kan tatoveringen skjæres eller slipes bort, men dette gir betydelige arr. Vi ser god effekt av laserbehandling for å fjerne tatoveringer.

Fjerne tatovering

Ønsker du å fjerne tatovering?

Hos Aviva Helse utfører vi laserbehandling av tatovering. Før vi fjerner tatovering gjør vi en hudtest for å se at din hud og tatovering responderer på laserbehandlingen. Etter en test vil vi avgjøre hvilken type laser som skal brukes og hvor mange laserbehandlinger du vil ha behov for. Hvor gammel tatoveringen er, dybde, intensitet og størrelse er avgjørende for antall laserbehandlinger, og som også er avgjørende i forhold til det endelige resultatet.

Fjerne tatovering med laserbehandling

Hvis du ønsker å fjerne tatovering, er laserbehandling den mest skånsomme måten å fjerne tatovering på. Foruten laserbehandling kan tatoveringen skjæres eller slipes bort, men dette gir betydelige arr. Vi ser god effekt av laserbehandling for å fjerne tatoveringer.

Bruker Q-switch laser for å fjerne tatovering

Hos oss bruker vi Q-switch laser, som er den mest brukte laseren for laserbehandlinger for å fjerne tatovering. Den har et pulserende lys som skaper en svært høy energi. Det finnes mange ulike Q-switch-lasere på markedet, hver og en av dem retter seg mot et spesifikt fargespekter og operer med ulik bølgelengde. Q-switch-lasere er svært presise, intense og gir i de fleste tilfeller et godt resultat.

Hvordan foregår laserbehandlingen?

Før behandlingen for å fjerne tatovering begynner, får du påført bedøvelseskrem. Du vil også få beskyttelsesbriller.

Selve laserbehandlingen gjøres parallelt med at huden kjøles ned med kald luft. Q-switch laser plasseres over området og presses forsiktig mot tatoveringen. Laserlyset skytes i pulser inn i huden, der tatoveringen sitter. Størrelsen på tatoveringen avhenger av hvor lang tid laserbehandlingen tar, men en gjennomsnittlig laserbehandling av tatovering varer bare noen få minutter.

Etter laserbehandling

Du kan oppleve litt blødning fra huden, noe rødhet, hevelse og blemmedannelser i noen timer eller dager etter laserbehandlingen. De kommende ukene vil du oppleve at huden flasser. Området bør derfor behandles med forsiktighet til huden er restituert. Unngå soling og bading i offentlige basseng.

Når huden er restituert etter 4-6 uker kan neste laserbehandling av tatovering gjennomføres. Antall laserbehandlinger vil variere ut ifra alder, dybde og intensitet på tatovering.

Vurderer du å fjerne en tatovering?

Vi i Aviva Helse er tilgjengelige både på mail og telefon for å besvare dine henvendelser. Du kan også se på våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!

Her kan du bestille konsultasjon.

<-- Tilbake til oversikt

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2