hakeimplantat e1553516538745

Haken kan hos noen mennesker fremstå som liten eller tilbaketrukket i forhold til resten av ansiktet. Det finnes mange klassiske analyser av hva en «riktig» eller pen hake er der det i profil trekkes linjer som ideelt plasserer panne, nese og hake i forhold til hverandre.

Hakeimplantat

Hakeimplantat og hakeforstørring

Ligger haken bak denne linjen, fremstår den som liten eller «svak». Er haken mer massiv og litt fremtredende identifiseres den med en sterkere personlighet. Ser man på tegneserier er det påfallende i hvilken grad haken vektlegges for å identifiser personens type. En tilbaketrukket hake vil ofte medføre at nesen virker lengre enn den egentlig er. Omvendt vil således en korreksjon av haken kunne bedre inntrykket av en litt stor eller lang nese.

Et ukomplisert inngrep

Å legge inn et hakeimplantat er normalt en relativt liten og grei operasjon. Det finnes implantater av forskjellige materialer i bruk og de kommer i forskjellige størrelser og former, noe som også gjør det mulig å øke også bredden på fremre del av haken. Implantater kan leggs inn fra innsiden av underleppen eller fra utsiden med snitt under haken. Ved Aviva Helse benytter vi snitt under haken, noe som gir et svært diskret arr i den normale furen.

Her kan du se hvordan inngrepet foregår.

Vurderer du hakeforstørring?

Det er naturlig at man lurer på en god del ting når man vurderer et hakeimplantat. Vi i Aviva Helse er tilgjengelige både på mail og telefon for å besvare dine henvendelser. Du kan også se på våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!

Her kan du bestille konsultasjon.

<-- Tilbake til oversikt

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2