leppeforstørrelse e1551812562829

Leppeforstørrelse er blitt en veldig populær prosedyre etter utviklingen av «filler»-substansene (fyldigere lepper med hjelp av fett fra egen kropp).

Leppeforstørrelse

Ønsker du fyldigere lepper?

Leppeforstørrelse er blitt en veldig populær prosedyre etter utviklingen av «filler»-substansene (fyldigere lepper med hjelp av fett fra egen kropp). Dette er stoff som kommer i sprøyteform og som injiseres i leppene for å i dem et fyldigere og mer sensuelt preg.
Hyaluronsyre er det kjemiske navnet på det resorberbare stoff som sprøytes inn. Det finnes flere kjente merkenavn ett er Juvederm. Produktene på markedet er svært like og alle like gode på sitt vis. Vi har valgt å jobbe noen ulike prodsuenter, men setter i all vesentlighet Juvederm da vi opplever at denne har en svært god viskositet.

Resultatet

Stoffet absorberes langsomt, men ved ønske om å opprettholde resultatet gjentas med 9-12 måneders mellomrom. Det synes også å sitte lengre når det har vært injisert flere ganger. Injeksjon i den muskelfylte tykkere del av leppen er mulig, men generelt vil dette forsvinne raskere.

Leppeforstørrelse steg for steg

Selve inngrepet
Mengden Juvederm som settes er en smaksak, men vanligvis vil det holde med en sprøyte. Det trengs ingen forutgående konsultasjon. Behandlingen gjøres umiddelbart og tar ca. 15 min.

Bedøvelse
Som regel benyttes lokalbedøvelse av leppene («tannlegebedøvelse» før det injiseres hyaluronsyre). Dette settes tett under overflaten i overgangen mellom hud og lepperødt og gir en større og mer sensuell og markert leppe.
Selve injeksjonen skal være smertefri når det settes lokalbedøvelse først. En del hudsalonger som driver denne type behandling har ikke lov til å sette lokalbedøvelse. Behandlingen er da mer smertefull

Etter injeksjonen
Umiddelbart etter injeksjonen vil resultatet virke litt dramatisk idet det blir en viss hevelse. Bedøvelsen som sitter 1-2 timer vil også bidra til at man føler at det virker stort. Allerede dagen etter vil det som regel se mer normalt ut.

<-- Tilbake til oversikt

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2