PIP PROTESER

Aviva Helse samarbeider med markedsledende leverandører av brystproteser.

Proteser

Mentor

Mentor setter vi alltid pasientsikkerhet først. Mentors ambisjon er å tilby brystimplantater av topp kvalitet, og våre implantater har vært førstevalget til millioner av kvinner over hele verden i 30 år. MENTOR® brystimplantater er offisielt godkjent i over 100 land på verdensbasis, og alle MENTOR® implantater har livstidsgaranti.

Et brystimplantat er en pose (implantatskall) laget av silikonelastomer fylt med silikon gel eller saltløsning som implanteres kirurgisk under brystvevet eller under brystmuskelen. MENTOR® MemoryGelTM brystimplantater er fylt med Mentors patenterte kohesive gel, som har en fast form samtidig som den ligner den naturlige elastisiteten i brystvevet.

Den unike kohesive gelen i MENTOR® MemoryGelTM brystimplantater gir en myk og naturlig følelse som foretrekkes av millioner av kvinner verden over. Brystimplantater fås med enten glatt eller teksturert overflate. Blant kirurger og pasienter har det vært mest vanlig å velge teksturerte implantater. MENTOR® Runde og Anatomiske (CPGTM) brystimplantater tilbyr SILTEXTMTexture, en TEKSTUR DU KAN STOLE PÅ, produsert av Mentor og har langsiktig kliniske data.

MENTOR® brystimplantater er FDA-godkjent og CE-godkjent. 
Sikkerheten er testet i kliniske studier som omfatter 190 000+ pasienter. Skulle det oppstå komplikasjoner, er du dekket av markedets mest omfattende garantiordning.

Mentors garantier

  • Gratis og automatisk innmelding
  • Produktet erstattes ved rift/ruptur innenfor produktets levetid
  • Opptil 1000EURO finansiell bistand ved rift/ruptur
  • Produktet erstattes ved kapselkontraktur (BakerIII/IV), dobbelkapsling og serome i senstadie
  • Kontralateralt implantat om kirurgen din ber om det

 

Motiva

Motivas misjon er økt sikkerhet gjennom innovasjon.
Etter år med forskning og utvikling innen brystimplantater, har Motiva nå utviklet en produktserie som fyller kravene til en kresen pasient og kirurg gruppe. Motiva har tatt i bruk en nyskapende og patentert teknologi som er utviklet for pasientens sikkerhet. Protesene lages etter strengeste europeiske og amerikanske produksjonskrav.

Som pasient vil du oppdage at det er mange avgjørelser du skal ta i samarbeid med kirurgen ved valg av protese. Disse omfatter protesens tekniske egenskaper til resultatet det vil gi. Alle kvinner er forskjellige, både når det gjelder kroppstype, livsstil og ønsket utseende. Kirurgen vil hjelpe deg å velge riktig, til deg og din kropp.

 

Eurosilicone

Merkevaren Eurosilicone eies av GC Aesthetics som er verdens tredje største produsent av silikonproteser. GC Aethetics har over 60 års erfaring med å utvikle og produsere implantater og deres produkter selges i dag i 90 land. De har et svært bredt sortiment på nære 600 forskjellige implantater, alt for at du skal finne det implantatet som vil passe deg og din kropp aller best. Eurosilicone har eksistert i 27 år og i 2013 solgte de over 250.000 silikonimplantater verden over.

Aviva Helse har siden 2010 benyttet seg av proteser fra GC Aesthetics og har således lang erfaring og flotte resultater å vise til. Protesene til Eurosilicone har i gjentatte internasjonale studier vist seg å gi svært lave forekomster av kapselkontrakturer og rupturer. De gode resultatene er en av grunnene til at Eurosilicone kan stille livstidsgaranti på sine implantater, mot både hard kapseldannelse og ruptur.

Protesene fra GC Aesthetics har vært i det norske markedet i 8 år og  over 30 000 pasienter har disse protesene.

Merkevaren Eurosilicone eies av GC Aesthetics som er verdens tredje største produsent av silikonproteser. GC Aethetics har over 60 års erfaring med å utvikle og produsere implantater og deres produkter selges i dag i 90 land. De har et svært bredt sortiment på nære 600 forskjellige implantater, alt for at du skal finne det implantatet som vil passe deg og din kropp aller best. Eurosilicone har eksistert i 27 år og i 2013 solgte de over 250.000 silikonimplantater verden over.

Hvert brystimplantat fra Eurosilicone er laget med medisinsk silikon fra NuSil Technologies, som er en ISO 9001- sertifisert og FDA-godkjent leverandør. Eurosilicones brystimplantater er CE-merket og oppfyller European Medical Device Directive (93/42/EEC) og de internasjonale kvalitetsstandardene ISO 14607 og ISO 13485. Eurosilicone produserer sine implantater i Apt i Frankrike.

En Eurosilicone-protese består av et skall med 11 lag utenpå silikonkjernen som hindrer lekkasje av innholdet og rift i protesen. Med Eurosilicone-proteser trenger du som pasient med andre ord ikke engste deg for silikonlekkasje. Det ytterste protesekallet har ulike tekstureringer (poredybde, poretetthet og porestørrelse) avhengig av om det dreier seg om et anatomisk eller rundt implantat for optimal interaksjon med brystvevet. I kolleksjonen til Eurosilicone finner du alle varianter av silikonimplantater, runde og anatomiske, lav, medium og høy profil, med forskjellige tekstureringer og ulike grader av cohesivitet. Din kirurg vil hjelpe deg å finne nøyaktig det implantat som vil passe best for deg.
Ønsker du å vite mer kan du besøke hjemmesiden til Eurosilicone.

GCA VIP Club
Med brystimplantater fra Eurosilicone blir du automatisk medlem av GCA VIP Club. Klubben gir deg tilgang til eksklusive rabatter og spesielle behandlingstilbud innenfor helse-, mote- og skjønnhetsvaremerker i toppklasse, pluss spesielle tidsbegrensede tilbud og skjønnhetsbehandlinger, enten gratis eller med store rabatter.
Du kan feire din nye figur med nytt undertøy fra det britiske designermerket Scandfit. Disse vakre BH-ene, som er utformet spesielt for kvinner som har forstørret brystene, byr på luksuriøse tekstiler samt en elegant stil, samtidig som smart design gir den formen og den støtten som du trenger. Som medlem i GCA VIP Club får du 50 % rabatt på utsalgsprisen!

 

Vurderer du brystforstørrelse?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller les mer om brystforstørrelse.

<-- Tilbake til oversikt

Hvorfor velge AVIVA?

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

Les om klinikken

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Kontakskjema
Halfdan 2