Bli kvitt rynker og slapp hud

Hver eneste dag dukker det opp nye rynker når du ser deg i speilet, og du hater det. Kjenner du følelsen? Ansiktsløft kan bidra til å øke selvfølelsen og bremse aldringsprosessen.

Er du en av dem som gremmes hver gang du ser deg i speilet? Føler du deg yngre enn du ser ut? Aldringsprosessen skjer enten du vil eller ei, og fører til at huden mister elastisitet og blir slappere.

 

Drømmen om glatt hud

Dette skjer på hele kroppen, men for de fleste er det gjerne mest sjenerende i ansiktet og på halsen, der det synes best. Alderen kan tynge og hvem har vel ikke drømt seg tilbake til den gangen både hud og kropp var glatt, fin og uten rynker?

 

Stram opp

Fortvil ikke, det går an å gjøre noe med det slik at du får et yngre og friskere utseende. Kanskje vil du til og med føle deg noen år yngre enn du egentlig er? Ansiktsløft vil stramme opp huden på halsen og i ansiktet, og fjerne poser og glatte ut rynker. Ansiktsløft er et av de vanligste inngrepene innenfor plastikk-kirurgi.

 

Smertefritt

«Endelig er jeg kvitt rynker og slapp hud. Jeg føler meg minst 20 år yngre. Hadde jeg visst hvor smertefritt dette var, ville jeg sluppet å grue meg i forkant. Resultatet er blitt kjempebra», forteller en kvinnelig pasient på 54 år fra Lørenskog.

 

Kombiner med fettsuging

Ansiktsløftning gir best effekt på nedre del av ansiktet og halsen. Har du for eksempel dobbelthake, vil resultatet som oftest bli best dersom man kombinerer med fettsuging av hakepartiet.

Har du poser under øynene eller overskuddshud samt rynker i pannen, trenger du en tilleggsoperasjon som øyelokksoperasjon og panneløft.

 

Langvarig resultat

De fleste som tar ansiktsløft er kvinner mellom 45-60 år. Det er ikke noe fasit på når man bør eller kan gjøre det, det viktigste er at du selv føler behov for det. Et ansiktsløft kan vare i cirka 10-15 år, hvilket må sies å være et ganske langvarig resultat.

 

Viktig å vite før du bestemmer deg

  • Er du en egnet kandidat?
  • Bestill konsultasjon hos en kirurg og still alle spørsmålene du lurer på
  • Hvilket resultat kan du forvente?
  • Røyker du, bør du slutte etter operasjonen, da dette kan skade huden.
  • Hudens kvalitet endres ikke ved ansiktsløft

 

Kontakt oss om du lurer på noe rundt ansiktsløft!