Få et naturlig resultat med hybrid brystforstørrelse

De fleste kvinner er opptatt av hvordan brystene ser ut. Komplekser kan bidra til å svekke selvfølelsen og redusere livskvaliteten. For enkelte kan derfor en operasjon være løsningen.

Brystforstørrelse har lenge vært den vanligste operasjonen innen plastisk kirurgi. Svangerskap, amming, vektendring og aldring er faktorer som påvirker brystenes utseende. I denne teksten brukes ordene brystprotese og brystimplantat. Disse termene er synonymer.

 

Hva er en hybrid brystforstørrelse?

Fordi alle kvinner har ulike utgangspunkt, finnes det et mangfold av metoder for å få et større brystparti. En kombinasjon av brystimplantat og fett-transplantasjon kalles en hybrid brystforstørrelse. Dette er en velegnet teknikk for kvinner som ønsker et naturlig resultat.

Fett tas fra ønsket sted på kvinnens kropp, som oftest mage eller lår – med andre ord er den hyggelige bieffekten at du blir kvitt litt uønsket fett. Der brystprotesen muliggjør et større bryst med permanent volum, vil fett-transplantasjonen bidra til en mer naturlig form på brystene – i tillegg til at de blir mykere å ta på.

 

Tilegnet slanke kvinner med små bryster

Det finnes antagelig like mange grunner til å ønske et forstørret og/eller korrigert brystparti som det finnes kvinner. Noen opplever det å ha små bryster som belastende. Andre er misfornøyd med at brystene har endret form etter ett eller flere svangerskap og perioder med amming.

En av flere fordeler med hybrid brystforstørrelse, er det naturlige resultatet. Siden inngrepet gir et mykt utseende og naturlige bevegelser på brystene, er det spesielt velegnet for relativt slanke kvinner med små bryst.

 

Enkelt å korrigere et asymmetrisk bryst

Også for kvinner med asymmetriske bryster vil hybrid brystforstørrelse være et godt alternativ. Enkelte kvinner opplever komplekser i forbindelse med bryster som har forskjellig størrelse. Operasjonsmetoden gjør det enkelt å korrigere asymmetri. I tillegg oppnår du et svært naturlig resultat. Dette fordi fett-transplantasjonen bidrar til vesentlig mykere bryster enn brystforstørrelser der det kun brukes silikonimplantat.

 

Dette kan du forvente av resultatet

Hybrid brystforstørrelse er en stadig mer ettertraktet operasjon. Alle kvinner har sitt unike utgangspunkt, derfor er det avgjørende å finne en protese som passer til akkurat din kropp. Valg av bredden, størrelse og tyngde av protesen, i tillegg til hvor mye projeksjon (strutt) du ønsker, bør diskuteres nøye i samråd med kirurgen.

Noen har en bredere brystkasse og foretrekker et rundt resultat, mens andre er smalere og ønsker derfor en spissere form på brystene. Det er også svært viktig å ta pasientens hud i betraktning. Dersom du har svært elastisk hud, vil en tung protese på sikt gi deg hengepupper. Det finnes ikke én optimal teknikk som passer for alle. Derfor er en grundig konsultasjon helt avgjørende for å finne riktig protese til ditt utgangspunkt.

 

Aviva Helse er spesialister på brystforstørrelse

Aviva Helse utfører hybrid brystforstørrelse med mange ulike typer proteser. Motiva markedets nyeste og mest innovative protese. Vi tilbyr også Mentor-, Motiva- og Eurosilicon-brystforstørrelser. Vi har et stort utvalg proteser som alle har gode garantiprogrammer.

Vår klinikk er en av Norges ledende spesialistklinikker innenfor kosmetisk plastikkirurgi. Vi er innovative og stiller svært høye kvalitetskrav til alle ledd i prosessen. Som pasient kan du være trygg på å bli møtt med nærhet, personlig service og vår unike ekspertise.

 

Sjekkliste

  • Hybrid brystforstørrelse er en kombinasjon av implantat og fett fra egen kropp
  • Velegnet for slanke kvinner og kvinner med asymmetrisk bryst
  • Det er viktig å finne en passende protese for din kropp

 

Vi er her for deg

Har du fått svar på spørsmålene dine, eller er det fortsatt noe som er uklart? Å bestemme seg for å gjennomføre en hybrid brystforstørrelse, er ikke gjort på en dag. Det er naturlig at man lurer på en god del ting i vurderingsfasen. Vi i Aviva Helse er tilgjengelige både på mail og telefon for å besvare dine henvendelser. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!