Fjern fettet for alltid

Fjern fettet for alltid

Sliter du med ridebukselår eller har du et par bilringer for mye rundt magen? Fettsuging er en god måte å forme figuren slik at du får den kroppen du ønsker deg.

Sliter du med ridebukselår eller har du et par bilringer for mye rundt magen? Fettsuging er en god måte å forme figuren slik at du får den kroppen du ønsker deg. Hos noen er lårene større enn resten av kroppen, mens andre kanskje sliter med litt for mye fett i mageregionen. Passer buksene for eksempel rundt midjen, men ikke rundt lårene? Virker det som alle klær er feildimensjonert for din kropp? Eller har du kanskje en dobbelthake eller grevinnearmer du vil bli kvitt?

Fettsuging på hele kroppen

Fettsuging kan egne seg både på bryst, mage, lår, hofter, overarmer, knær, rygg og rompe. Og det er slett ikke bare overvektige som sliter med for mye fett, også slanke mennesker kan ha overflødig fett de ønsker å bli kvitt enkelte steder på kroppen. Fettsuging er blant de mest utførte kosmetiske kirurgiske inngrepene som gjøres.

Ikke alt kan slankes bort

Noen klarer å kvitte seg med fettet ved hjelp av trening og kosthold. Men hva med alle oss andre som ikke klarer å bli kvitt fettet ved hjelp av kosthold, slankekurer eller trening? Det er faktisk ikke alt fett som lar seg slanke bort. Fettsuging kan være løsningen, men du bør sette deg godt inn i hva det innebærer før du bestemmer deg.

Dette er viktig å vite før du bestemmer deg

  • Er du en egnet kandidat?
  • Bestill konsultasjon hos en kirurg og still alle spørsmålene du lurer på
  • Hvilket resultat kan du forvente?
  • De ulike metodene for figurforming/liposkulptur
  • Fettsuging er ingen slankemetode
  • Fettsuging er ikke det samme som en slankeoperasjon
  • Fettsuging gir ikke veldig stor vektreduksjon

Vektnedgang før fettsuging

Noen ganger er BMI-en (Body mass index) for høy til at man kan ta fettsuging eller liposkulptur som det heter på fagspråket. Har du over 30 i BMI, vil kirurgen anbefale en vektreduksjon først. Holder du vekten vedlike etter operasjonen, vil resultatet vare lenge. Det blir ikke dannet nye fettceller som erstatter de som er fjernet.

Ta kontakt om du lurer på noe om fettsuging!