Om klinikken

Med mer enn 30 års erfaring og over 20.000 utførte operasjoner er vi blant de mest erfarne i landet

En av Norges ledende spesialistklinikker

Vi er en av Norges ledende spesialistklinikker innenfor fagområdene kosmetisk plastikkirurgi. Vi var tidlig ute med å etablere privat mikrokirurgisk brystrekonstruksjon og har størst erfaring på dette i Norge. Vi utfører i dag inngrep også innen øre-nese-hals som tidligere ikke har blitt gjort privat. Vi er innovative med svært høye kvalitetskrav og ønsker ikke å ta del i offentlig masseproduksjon  uten personlig service og nærhet til pasienten.

Privat helse er de siste årene i betydelig grad blitt kjøpt opp av investorer og vi synes ikke at din operasjon skal bli del av et børsnotert konsern. Kosmetisk kirurgi er et fag som krever betydelig kompetanse og ansvar knyttet til fagpersonen. Dette er ikke virksomhet egnet for industriell utvikling. Intet sted i verden har dette fungert.  Vi tror alle ledd i  slik behandling  bør være knyttet til frittsående og selvstendige dedikerte personer. Våre medarbeidere er nøye utvalgt med bakgrunn i sin kompetanse og høye krav til kvalitet.

Som pasient/ kunde eller henvisende instans kan du være trygg på klinikkens kvalitet og servicemessige standard. Vår overlege og spesialist i generell og plastisk kirurgi Dr. Halfdan Vier Simensen i spissen, har i løpet av 30 år  til sammen utført mer enn 12 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt i Norge. Han startet i sin tid Axess Sykehus og Spesialistklinikk som i dag er en del av Aleriskonsernet  der han var konsernansvarlig plastikkirurg, en erfaring.

 

Kirurgen

 

Moderne og godkjente lokaler

Våre lokaler med moderne operasjonsstuer fyller alle tekniske krav etter Tek10. Det har med din sikkerhet å gjøre. Rutiner og utstyr oppfyller ISO sertifiseringskravene. Vi har kort ventetid og alle opererte pasienter har døgnet- rundt tilgjengelighet til sin operatør. Vi legger vekt på at vi er en full tids klinikk som faktisk er åpen når publikum trenger oss, ikke omvendt.

Våre priser tåler for øvrig sammenligning. I dag har de fleste klinikker liggende sine priser på nett. Vær klar over at «Priser fra kr….» sjelden er den kostnad du ender med. Så får man sammenligne så mye man orker og huske at aller billigst som regel ikke er like bra som dyrest, men at dyrest heller ikke er ensbetydende med best.  Vi er opptatt av åpenhet og transparens.

Aviva har også ledende ekspertise innen alt av laserbehandlinger, Ulthera, Plasma, IPL, spotpeeling, hårfjerning , tatoveringsfjerning m.m.

I vårt bygg  har vi  et tett samarbeide med Cocoon, en svært seriøs aktør innen alt av hudpleie. Tracey Simpson er kjent som en svært dyktig kosmetisk tatovør  som driver en større virksomhet i London (Natural Enhancement). Hun  besøker oss med jevne mellomrom og har alltid fulle lister.

Vi har en holistisk filosofi og opptatt av din velvære fra topp til tå.

Og skulle muskel og skjelett krangle finnes det en dyktig kvinnelig kiropraktor på huset.

Hos oss kan du være trygg på å få gode råd og at vi sammen med pasienten/ kunden finner frem til et skreddersydd opplegg for å nå dine mål om økt velvære.

Vi i Aviva helse legger stor vekt på kvalitet, nærhet til pasient og kort ventetid. Vi tilbyr behandlinger både på dag- og kveldstid. Med vår sykehusbevilgning utføres også inngrep som krever innleggelse med overnatting.

Velkommen til Aviva Helse!