Mona Hellund

Mona Kristin Hellund-Angerer er arbeidende styreformann i Aviva Helse. Hun er en utpreget relasjonsskaper som har vært klinikkens ansikt utad siden 2011, og er kraften som får maskineriet til å gå rundt hver eneste dag.

Bindeleddet mellom pasient og lege

Som arbeidende styreformann har Mona ansvaret for den daglige driften. Hennes primærfunksjon er å være bindeleddet mellom deg som pasient og våre leger og spesialister. Mona er den første personen våre pasienter møter. Videre er hun ansvarlig for markedsføring, at nettsiden fungerer som den skal, økonomistyring, interiør, innkjøp og bemanning.

 

Med pasienten i fokus

Pasientene ligger Monas hjerte nært; hun er genuint opptatt av å levere høy grad av service og å være til stede for pasienten før og etter operasjonen. Ringer du til Aviva Helse, treffer du mest sannsynlig på Mona i andre enden; hun fungerer som en imøtekommende, blid og tillitsfull resepsjonist når de respektive ikke er til stede. I tillegg tar hun i mot våre pasienter når de ankommer klinikken, enten det gjelder konsultasjon, behandling eller oppfølging.

 

Kunnskapsrik og serviceinnstilt

«Én gang gründer, alltid gründer» – nevn et fagområde og Mona sitter sannsynligvis på kunnskap om det. Hun har over 20 års ledererfaring fra ulike virksomheter, nasjonalt så vel som internasjonalt. I bagasjen har hun merkevarebygging og prosjektledelse, samt drift av blant annet hotell, medie- og forlagshus, treningsstudio og skiskole. Erfaringene gjør henne til en kunnskapsrik, reflektert og serviceinnstilt ressurs hos Aviva Helse.