Personvernerklæring

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på avivahelse.no. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos avivahelse.no, og din rett til å få denne informasjonen slettet.
Aviva Helse AS (heretter AVIVA ) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på Avivahelse.no. AVIVA vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

 

Hva slags informasjon samles inn?

For å gjennomføre en timebestilling på avivahelse.no, trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg forslag på tidspunkt, og for å holde deg oppdatert om evt endringer.

Dersom du oppretter en kundeprofil i vårt online system CBIT lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra min side, eller be om at din konto skal slettes.

Vi er pålagt å oppbevare kjøpsinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter. Dette følger av regnskapsføringslovgivningen.

NYHETSBREV

Vi har mulighet til å sende deg gode tilbud og kampanjer på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av skjemaet for påmelding til vårt nyhetsbrev, lagrer vi ditt navn og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret på Mailchimp sine servere. Du har til en hver tid mulighet til å melde deg av listen ved en link nederst i evt nyhetsbrev du mottar fra oss.

LIVECHAT

Når du benytter vår LiveChat, vil informasjonen du oppgir og en logg av samtalen lagres i LiveChat, Inc sine systemer.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne bestille time hos oss. På avivahelse.no bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

 

GOOGLE ANALYTICS

AVIVA bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google Inc.

WordPress og WooCommerce

avivahelse.no er bygget på WordPress. Denne tjenestene lagrer nødvendige informasjonskapsler, for at du skal kunne logge deg inn på din konto og gjennomføre en timebestilling på avivahelse.no. Uten disse informasjonskapslene vil ikke siden fungere som den skal.

LIVECHAT

LiveChat lagrer informasjonskapsler for at vår support chat skal fungere optimalt. Hvis tilkoblingen f.eks. blir brutt, vil man likevel kunne forsette dialogen på grunn av denne informasjonskapselen.

ANNONSERING PÅ FACEBOOK ELLER GOOGLE

AVIVA bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført en time bestilling hos oss. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne:

Sletting av personopplysninger

AVIVA vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. Våre kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at AVIVA ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

AVIVA forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester.

Kontaktinformasjon

Aviva Helse AS
E-post: post@avivahelse.no

Telefon: 22724200

Vi er tilgjengelig på telefon alle hverdager 0800-15:30

Postadresse:
Aviva Helse AS
Haakon den Godes vei 14
0373 Oslo