silikonpupper

Silikonpupper med implantat

Den vanligste betegnelsen for brystforstørrelse med implantater er silikonpupper. Årsaken til det populære begrepet er at implantatet, også kalt protese, er av silikon.

For mange mennesker er silikonpupper assosiert med glamourmodeller og Pamela Anderson. Denne erfaringen deler ikke vi. For mange av våre kunder, som er ute etter silikonpupper, er et naturlig resultat det de ser etter.

Vanligste inngrepet i Norge

Det var først på 80-tallet at silikonproteser ble vanlig i Norge. I dag er brystforstørrelse med silikonprotese det mest vanlige kirurgiske inngrepet, og rundt 5000 norske kvinner legger seg under kniven hvert år.

Helt siden 60-tallet da silikonproteser ble oppfunnet, har det florert skrekkhistorier om silikonpupper. Disse historiene finnes også i dag. Derfor er det viktig å dra til fagkyndige klinikker med et godt rykte, og som tilbyr proteser med livstidsgaranti.

Derfor er dagens silikonpupper bedre enn før

Skrekkhistorier om brystproteser som sprekker, er ikke lenger noe å frykte. En moderne silikonprotese kan du stå på uten at den sprekker, og innholdet lekker ikke ut. Dagens silikonpupper inneholder formfast gelé av silikon. Dette er grunnen til at protesen ikke kan lekke ut silikonvæske.

silikonpupper med implantat

Til forskjell fra tidligere ble da protesene laget med flytende silikon, noe du kan sammenligne med en ballong med vann. Før i tiden kunne du med andre ord ikke stå på protesen. Nå kan du være en kvinnelig bokser, og være trygg på at silikonpuppene tåler belastningen.

Les mer om dagens silikonproteser kontra tidligere proteser i vårt blogginnlegg.

Du kan trygt ta mammografi

Selv med mammografi, som trykker brystene dine så flate som de overhode kan bli, sprekker ikke en moderne brystprotese. Men det du derimot skal være obs på, er at protesen kan gjøre det vanskeligere å oppdage svulst på bildene – fordi protesen skygger for svulsten.

Derfor må du i forkant fortelle at du har silikonpupper med brystprotese slik at du, om nødvendig, får ytterligere undersøkelser, som eksempelvis ultralyd.

Naturlige silikonpupper

Du kan velge mellom rund eller dråpeformet silikonprotese. Silikonpupper med dråpeformet protese gir et naturlig utseende, og ligner mest mulig på et naturlig bryst. Dråpeformet protese går under navnet anatomisk protese, og er noe dyrere enn rund silikonprotese.

Se priser for silikonpupper her.

For kvinner med små bryst

Er du en smal kvinne med lite brystvev, vil vi anbefale deg dråpeformet silikonprotese som legges under muskel, slik at resultatet blir naturlig. Med rund protese vil du kunne oppleve en kant der puppene starter og det blir synligere at du har silikonpupper.

Uforpliktende konsultasjonstime

Kvinner som i utgangspunktet har større bryst, har som regel mer brystvev, og kan få et naturlig resultat med rund silikonprotese. Med en uforpliktende konsultasjonstime hos Aviva Helse vil du få konkrete anbefalinger ved valg av protese og størrelse.

Samtidig får du mulighet til å få svar på alle dine spørsmål rundt silikonpupper, og få økt trygghet om implantat.

En av de mest erfarne plastiske kirurger

Aviva Helse har plastisk kirurg, Dr. Halfdan Vier Simensen i spissen, med bakgrunn som overlege på flere av landets største sykehus og 15 års privat praksis. Tilsammen har han utført mer enn 10.000 operasjoner, og anses som en av de mest erfarne innen sitt fagfelt i Norge.

For mer informasjon om silikonpupper med implantat, kontakt Aviva Helse. Du kan enkelt bestille time hos oss